• Cultuurreis Novellino

  De highlights van Rome in 5 dagen

 • Uw verblijf en maaltijden in Rome

  U verblijft in een Guest House of B&B in het centrum van de stad. Elke morgen ontbijt u in een nabijgelegen trattoria. Uw kiest zelf waar u luncht en betaalt deze zelf. U sluit iedere dag ook af in een traditionele Romeinse trattoria. Hier gebruikt u samen met uw gids onder het genot van een glas wijn een Italiaanse maaltijd en kunt u napraten over de afgelopen dag. Het menu wordt samengesteld door de kok.

   

  Amor-Roma organiseert cultuurreizen met een goed gevuld programma. Wandelschoenen zijn zeker aan te raden.

  broken image

  Elk aanbod van Amor-Roma valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

 • Uw verblijf en maaltijden in Rome

  U verblijft in een goed hotel (of B&B) in het centrum van de stad. Elke ochtend wacht u een uitgebreid en uitstekend continentaal ontbijt. Uw kiest zelf waar u luncht en betaalt deze zelf. U sluit iedere dag af in een traditionele Romeinse trattoria. Hier kunt u onder het genot van een glas wijn genieten van een Italiaanse maaltijd. En napraten over de afgelopen dag. Het menu wordt samengesteld door de kok.

   

  Amor-Roma organiseert cultuurreizen met een goed gevuld programma. Wandelschoenen zijn zeker aan te raden.

 • Novellino

  5 dagen - 4 nachten

  broken image

  Dag 1

  Heenvlucht

  Op de eerste dag vliegt u in de middag naar de Eeuwige Stad vanaf Eindhoven of Brussels Airport. Uw gids -Gerard Olthof - treft u op het vliegveld. Vanaf luchthaven Ciampino of Fiumicino vertrekt u per bus naar uw Guest House of B&B. Hier krijgt u de gelegenheid om uw koffer(s) op uw kamer te zetten en uzelf op te frissen.
  's Avonds geniet u van uw eerste maaltijd in Rome.

  broken image

  Dag 2

  Sint Pieter - Campo dei Fiori - Tibereiland

  U loopt 's ochtends over de Via della Conciliazione naar de Sint-Pieter en bezoekt deze fantastische kerk met o.a. de beroemde piëta van Michelangelo. In de middag maakt u een mooie stadswandeling waarin de Gesù-kerk, het Largo di Torre Argentina, Campo dei Fiori, het Tibereiland en de S. Maria in Cosmedin met de Bocca della Verità zijn opgenomen.

  broken image

  Dag 3

  Colosseum - Forum Romanum - Capitolijnse musea

  's Ochtends bezoekt u het Colosseum, de arena waar de gladiatorengevechten plaatsvonden. Daarna gaat u -via de Triomfboog van Constantijn- naar het hart van het oude Rome: het Forum Romanum. U krijgt er een uitgebreide rondleiding. In de middag staan de Zuil van Trajanus en Capitolijnse musea op het programma, waar u hoogtepunten van kunst uit de Oudheid bewondert.

  broken image

  Dag 4

  Spaanse trappen - Piazza Navona - Trevifontein

  In de ochtend beklimt u de Spaanse trappen, bekijkt u de beroemde schilderijen van Caravaggio in de S. Maria del Popolo en ziet u de graftombe van keizer Augustus. In de middag gaat u o.a. naar Piazza Navona in één van de oudste buurten van Rome. U bezoekt het Pantheon en een aantal kerken, waaronder de S. Maria sopra Minerva. Tot slot werpt u een munt in de Trevifontein.

  broken image

  Dag 5

  S. M. Maggiore - S. Prassede - S. Pudenziana

  Indien u pas in de middag vliegt, duikt u 's ochtends nog een keer in de katholieke geschiedenis van Rome door de prachtige kerken S. Maria degli Angeli, S. Maria Maggiore, S. Prassede en S. Pudenziana te bezoeken. De S. Maria Maggiore is een van de grootste kerken van de stad. De S. Prassede en S. Pudenziana zijn twee schitterende vroegchristelijke kerken.

 • Bekijk onze 7 daagse cultuurreis

  Reispakket Medio