• STO Garant

  Uw garantie goed geregeld

 • Dankzij STO Garant gaat u met een gerust hart naar Rome

  De combinatie van reisdiensten die Amor-Roma aanbiedt, is een pakketreis in de zin van de Richtlijn Pakketreizen (EU) 2015/2302. Hierdoor kunt u als klant aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden.

   

  Garantie geregeld: STO Garant
  Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling, maakt Amor-Roma gebruik van STO Garant voor al haar reizen, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. U kunt dit controleren door via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.

   

  Bij alle reizen die Amor-Roma aanbiedt op haar website is de garantie van STO Garant van toepassing. In de garantieregeling leest u wat de garantie inhoudt en welke voorwaarden van toepassing zijn. U vindt deze garantieregeling op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

   

  De werking

  Omdat alle reizen van Amor-Roma vallen onder de garantie van STO Garant, betaalt u de reissom niet aan Amor-Roma, maar aan de derdengeldenrekening van de Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze stichting derdengelden waarborgt uw reissom tot na afloop van uw boeking. De dag na afloop wordt de reissom vrijgegeven aan Amor-Roma. Mocht Amor-Roma voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken, dan voert STO Garant de garantie uit. In de garantieregeling leest u hoe u daar in dat geval aanspraak op maakt.