• Verhalende reisgidsen
  Drie keer Rome & Rome op het tweede gezicht

 • Waarom u Drie keer Rome moet lezen

  Als u interesse heeft voor de stad Rome die verder gaat dan een bezoek aan de highlights, dan zal dit boek u zeker aanspreken. Het boek gaat -als combinatie tussen reisgids en reisverhaal- uitgebreid in op de historische en culturele aspecten van de stad. U krijgt niet alleen een beeld van datgene waarvoor iedereen naar Rome gaat, maar ook van invloeden waar weinig bezoekers bij stilstaan. Bijvoorbeeld die van de regering Mussolini voor het huidige stadsbeeld. Na het lezen van dit boek, zal uw volgende bezoek aan Rome niet meer hetzelfde zijn. U kijkt voortaan met een andere blik naar alles wat deze stad te bieden heeft.

  Hoe u dit boek kunt bestellen

  U kunt 'Drie keer Rome' via onderstaande module bestellen en betalen via Paypal of bankoverschrijving.

   

  Boekt u het reispakket Medio of Esteso? Dan ontvangt u een exemplaar van Drie keer Rome gratis!

 • Bestel mijn twee boeken

  Ook online zonder verzendkosten

  Drie keer Rome

  Drie keer Rome

  22,50 €
  "Drie keer Rome, 25 Wandelingen langs monumenten van keizers, pausen en fascisten" is een combinatie van een reisgids en een reisverhaal voor iedereen die historische en culturele interesse heeft voor de stad. (Den Haag 2017, 425 blz. ISBN 978-90-8759-662-0).
  Hoeveelheid
  Binnenkort beschikbaar
  Rome op het tweede gezicht

  Rome op het tweede gezicht

  20,00 €
  Rome op het tweede gezicht. Wandelingen buiten de gebaande wegen. is geschreven voor mensen die al vaker in Rome zijn geweest en nu op zoek gaan naar de minder bekende musea, kerken en opgravingsterreinen. Den Haag 2021, 312 blz. ISBN: 9789493240445
  Hoeveelheid
  Binnenkort beschikbaar
 • Anderen over Drie keer Rome

  Laat ons weten wat u van het boek vindt

  Hermes (VVLG)

  "Olthof beschikt over een vlotte pen en schrijft in een onderhoudende stijl, zodat het boek niet alleen kan dienen als reisgids ter plaatse, maar ook als een boeiend reisverhaal kan gelezen worden."

  Eric Claes (SPQR)

  "De beschreven wandelingen in deze 424 pagina's tellende uitgave zijn vrijwel tijdloos … Dergelijke boeken, geschreven door een 'ervaringsdeskundige in het veld' levert meestal uitstekende lectuur op en dat is hier niet anders."